Variante Fenestra 2000

Programul Fenestra 2000 se poate livra în mai multe variante în funcţie de modul de utilizare, care sunt grupate în două categorii principale: ofertare şi producţie. În toate variantele de producţie sunt incluse automat şi cele de ofertare.

Pe lângă activitatea de ofertare şi producţie, programul Fenestra 2000, mai oferă soluţii pentru lucru în reţea, gestiune şi urmărire comenzi, şi soluţii pentru pagina dvs. web.


Soluţii pentru ofertare

Soluţii pentru producţie

Adaugă în coş

Varianta Showroom

Este destinat pentru utilizare în magazine de prezentare al producătorului, şi se pot realiza doar oferte de preţ.

Nu se permite accesarea şi nici modificarea datelor din program, nici al preţurilor materialelor sau adaosurilor comerciale.

Este permis doar setarea unui discount pe oferta de preţ.

Adaugă în coş

Varianta Start

Este recomandat firmelor cu un buget mic, pentru producţia de tâmplărie termoizolantă. Are un preţ atractiv şi conţine toate funcţiile de bază pentru ofertare şi producţie.

În această variantă se poate instala doar un singur tip de profil sau de feronerie, care poate fi înlocuită ulterior, dar nu se pot folosi simultan ambele.

Această variantă este, de fapt, o versiune mai ieftină a variantei Basic.

Adaugă în coş

Varianta Dealer

Este destinat pentru dealeri, când preţul de achiziţie al tâmplăriei este stabilit de producător, iar dealerul revinde cu un adaos setat de el.

Este similar cu varianta Showroom, se pot realiza doar oferte de preţ şi nu se permite accesarea datelor din program, nici al preţurilor şi adaosurilor practicat de producător.

Utilizatorul poate seta doar adaosul lui de revânzare şi un discount pe oferta pe preţ.

Adaugă în coş

Varianta Start +

Este identic cu varianta Start, la care s-a adăugat modulul pentru optimizarea profilelor. Acesta va reduce considerabil pierderile rezultate din debitarea profilelor, realizând economii care vor amortiza rapid diferenţa de preţ.

Această variantă este, de fapt, o versiune mai ieftină a variantei Standard.

Adaugă în coş

Varianta Dealer +

Similar ca la varianta Dealer, este destinat pentru dealeri care achiziţionează tâmplăria de la producător, fără sticlă. Sticla este executată de către un furnizor apropiat de locaţia dealerului.

Include varianta Dealer, la care se adaugă accesul la preţul sticlei şi tipărirea cotelor de sticlă pentru execuţie.

Adaugă în coş

Varianta Basic

Este destinat firmelor, care doresc să se adapteze rapid şi în continuu la schimările din piaţa de tâmplărie termoizolantă. Pe lângă funcţiile de bază pentru ofertare şi producţie oferă posibilităţi de export de date (cum ar fi bonul de consum, comanda de profile, feronerie şi sticlă). Se pot instala şi utiliza simultan mai multe tipuri de profile şi feronerie.

Adaugă în coş

Varianta Ofertare

Este destinat firmelor producătoare de tâmplărie termoizolantă, care doresc să utilizeze programul ”Fenestra 2000” doar pentru ofertare.

În această variantă se permite modificarea datelor, inclusiv al preţurilor, adaosurilor comerciale. Se poate tipări bonul de consum şi se poate examina modul de formare al ofertei de preţ.

Adaugă în coş

Varianta Standard

Este identic cu varianta Basic, la care se mai adaugă optimizarea profilelor, care va reduce considerabil pierderile rezultate din debitările de profile.

Această variantă permite comanda utilajelor cu comandă numerică, cum ar fi: maşina de debitate, centru de prelucrare automată, maşina de sudat, debavurat, debitare sticlă sau alte utilaje (aceste module se achiziţionează separat)


Adaugă în coş

Varianta Profesional

Este identic cu varianta Standard, la care se adaugă toate opţiunile disponibile ale programului.

Similar ca la varianta Standard, permite comanda utilajelor, care se achiziţionează separat.Soluţii pentru reţea

Soluţii pentru pagina web


Adaugă în coş

Fenestra 2000 NET

Dacă aveţi nevoie de un număr mai mare de programe ”Fenestra 2000”, în loc să achiziţionaţi programe individuale, puteţi opta pentru această variantă, care include un număr predefinit de programe tip Ofertare, Showroom, Dealer, Dealer+, Start, Start+, Basic sau Standard.

Prin achiziţia programului ”Fenestra 2000 NET” puteţi construi o reţea de dealeri sau magazine de prezentare. Puteţi porni cu un număr mai mic de programe pe care le puteţi mări pe măsura ce se dezvoltă reţeaua. Tot timpul veţi avea sub control programele instalate la dealeri.

Este destinat în principal pentru ofertare, dar poate fi folosit şi pentru producţie.

Mai multe detalii despre Fenestra NET


Adaugă în coş

Fenestra Online

Este un calculator de preţuri pentru tâmplărie termoizolantă, care se instalează pe pagina dvs. web.

Vizitatorii pot calcula preţul tâmplăriei, sau trimit doar schiţele, iar dvs. veţi face o ofertă personalizată. Agenţii dvs. pot accesa secţiunea privată a calculatorului cu o parolă şi pot calcula preţuri speciale.

Se poate folosi doar pentru ofertare.

Mai multe detalii despre Fenestra OnlineAdaugă în coş

Feronerie Online

Este destinat firmelor care comercializează sisteme de feronerie.

Este un calculator de feronerie instalat pe pagina web al firmei, unde utilizatorii se pot loga cu nume de utilizator şi parolă, şi pot calcula necesarul de feronerie pentru o fereastră sau uşă, prin alegerea tipului de deschidere, dimensiunilor şi sistemului de profile.

Mai multe detalii despre Feronerie Online

Adaugă în coş

Fenestra 2000 Control

Acesta este un sistem de urmărire şi gestiune a comenzilor pentru un reţea de dealeri sau magazine de prezentare. Se pot gestiona documentele electronice şi se pot urmări stadiile de execuţie al comenzilor.

La achiziţionarea acestui sistem trebuie să aveţi deja mai multe programe ”Fenestra 2000” sau ”Fenestra 2000 NET”, sau puteţi să le achiziţionaţi împreună cu acesta.

Mai multe detalii despre Fenestra Control